De Wandelgang

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”


Beste Wandelgangers en -gangsters,

Na een wervelende Nieuwjaarsreceptie op 2 januari staan we allemaal weer met beide benen op de zompige Hollandse bodem. Dan zie je toch weer de klasse van de catering in het ARA-Hotel. Ze schakelen daar weer net zo gemakkelijk om van de delicatessen die ze bij de Nieuwjaarsreceptie de Wandelgangers en –gangsters boden naar de oer-Hollandse gerechten die bij de februari-bijeenkomst van "De Wandelgang” op het menu staan.

Genieten van de Hollandse Pot in "De Wandelgang”, dan ben je toch blij dat je in Nederland bent gebleven, en niet afgereisd naar Sotsji. Toegegeven, daar ligt wel sneeuw. Hier doen we het met een ultralange herfst. Hoe dan ook, het is hier goed stamppot, hutspot en zuurkool met worst eten terwijl het buiten stormt en regent. In Rusland loop je toch altijd het risico dat de uitdrukking ‘Hollandse Pot’ door Vladimir Poetin faliekant verkeerd wordt uitgelegd. Voor je het weet denkt hij dat we het over onze topschaatsster hebben. Hij weet ook niet beter. Hij is niet opgegroeid in de tolerante, gezellige sfeer van bijvoorbeeld "De Wandelgang”. U wel, en daarom… 

…heten we u weer een warm welkom in "De Wandelgang” op donderdag 20 februari bij de Hollandse Pot-avond in het ARA-hotel in Zwijndrecht. 

(aanvangstijd is 17.00 uur, officieel einde 21.15 uur)

Ad Kriesels

Ad Kraai

Ruud de Jong 

Voor uw agenda! 
De eerstvolgende bijeenkomsten worden georganiseerd op 17 april, 15 mei en 19 juni (De haringparty)


P.S.  Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.