De Wandelgang

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang”

Beste Wandelgangers en -gangsters,

We zijn zo vrij geweest om voor de bijeenkomst van "De Wandelgang” op 16 oktober de Mosselman uit te nodigen. U bent vast verrast dat deze meneer ons een ontzaglijke vracht mosselen meebrengt, die heerlijk worden bereid en opgediend aan u als gast van "De Wandelgang”. Zoals u van ons gewend bent, streven we naar de hoogste kwaliteit van mosselen en het is niet zeker of deze Mosselman uit Scheveningen komt, wat je zou mogen verwachten volgens het bekende kinderliedje. Dat liedje komt uit het Engels en daarin gaat het over de Muffin Man. Ook lekker, maar we kennen nog geen Muffin-avond in "De Wandelgang”. Wat niet is, kan nog komen.

Mosselen horen niet in de Britse keuken thuis. Wel in die van andere nationaliteiten: Spaanse, Portugese, Franse, Italiaanse en uiteraard de Belgische en de Nederlandse keukens. 

Wij zijn net als onze zuiderburen een heus Mosselland. En dat maakt ons allemaal een beetje connaisseurs van dit tot lekkernij gekookte, onschuldige diertje. We zijn dus eigenlijk allemaal Mosselmannen. En aangezien we in "De Wandelgang” net als in de Champions Leage niet discrimineren, zijn de Mosselvrouwen natuurlijk ook van harte welkom. 

U komt toch ook naar de mossel-avond in de "De Wandelgang” op donderdag 16 oktober in het ARA-hotel in Zwijndrecht? 

(aanvangstijd is 17.00 uur)

Ad Kriesels

Ad Kraai

Ruud de Jong

Voor uw agenda: De volgende bijeenkomsten staan gepland voor:

20 november, 18 december eb 8 januari 2015 (nieuwjaarsreceptie)

P.S.  Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.