De Wandelgang

Betreft: Sociëteit "De Wandelgang” 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

De tijd van gaan is nu gekomen. We nemen bij de Snertavond op donderdag 18 december afscheid van het ARA-hotel. De naam van het hotel is niet toevallig samengesteld uit de voorletters van ondergetekenden, want dit is ook de laatste brief die u van ons als dagelijks bestuur ontvangt. Zoals we in de vorige uitnodiging al aankondigden, gaan we vanaf nu door het leven als trotse ereleden en dito voorzitter van uw sociëteit. 

Het afscheid is dus niet zo bitter als het lijkt. Daarom geen bitterballen maar erwtensoep op deze koude winteravond waarop wij ons warmen bij de gedachten aan het volgend jaar, wanneer alles weer wat rooskleuriger zal zijn. Met uw nieuwe bestuur op de locatie aan de Veerhaven in Rotterdam gaat "De Wandelgang” een nieuw tijdperk in. Dat is natuurlijk net zo goed waar voor de sector binnenvaart, die we met z’n allen zo’n warm hart toedragen. Als de temperatuur dalende is, is dat weleens lastig. Een lekkere kop snert zal daarbij behulpzaam zijn. Dus voordat we afscheid nemen, is er die heerlijke tijd van komen, en wel naar "De Wandelgang” bij de gezellige Snertavond.

U bent weer van harte welkom op de Snertavond in de "De Wandelgang” op donderdag 18 december in het ARA-hotel in Zwijndrecht.

(aanvangstijd is nog steeds 17.00 uur)

Het bestuur van de Wandelgang wenst u alvast fijne feestdagen en een gezond 2015.

Vergeet niet in uw agenda te zetten de Nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2015 vanaf 17.00 uur in Rotterdam, Veerdam 1 bij: 

logo de maas,logo de maas

U ontvangt hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging.

Ad Kriesels

Ad Kraai

Ruud de Jong 

P.S.  Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.