De Wandelgang

Betreft: Sociëteit"De Wandelgang”

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Het houdt niet op met de innovaties in "De Wandelgang”. Bij een nieuw bestuur en een nieuwe locatie hoort ook een nieuwe aanvangstijd: 6 uur ’s avonds. Bovendien staat deze aankondiging in De Binnenvaartkrant. En dan hebben we donderdag 19 februari ook nog een spreker.
Een spreker uitnodigen betekent meestal dat we een minuut of twintig allemaal stil zijn, behalve de spreker natuurlijk. Tot nu toe een toestand die in "De Wandelgang” was voorbehouden aan de nieuwjaarspeech van onze aalmoezenier. 
U kunt vrij simpel alvast oefenen met luisteren als er iemand probeert iets te zeggen. Dat kan op kantoor bijvoorbeeld als uw collega’s u iets willen vertellen. Dat kan uiteraard ook aan boord als een collega-schipper probeert door de marifoon duidelijk te maken dat hij wil passeren of iets wijs over de vrachtprijs kwijt wil. 
We setten met deze spreker een trend, althans waar het "De Wandelgang” betreft. Maar we spreken niet van een trendbreuk. We zijn sowieso niet zo goed in breuken. We houden liever de zaak bij elkaar en daarom hebben we een toepasselijke kandidaat gevonden, voor wie als devies geldt dat partijen tot elkaar moeten worden gebracht. Ondergetekenden hebben Arie – oud-voorzitter Transitie Comité Binnenvaart – Kraaijeveld  voor "De Wandelgang” van 19 februari gestrikt.
In BLN – de letters staan voor Binnenvaart Logistiek Nederland – is onder leiding van ‘Crowfield’ een groot aantal kleinere particuliere bonden samengesmolten en ook schippersvereniging Koninklijke Schuttevaer heeft haar lot met BLN verbonden. Crowfield spreekt over het thema
"Binnenvaart maakt(e) het”.
Nieuwe trend of niet, feit is dat "De Wandelgang” steeds dichter bij zijn oorsprong komt. Het nieuwe onderkomen van de sociëteit in gebouw De Maas aan de Veerhaven bevindt zich vlakbij de Nedlloyd Sociëteit, waar "De Wandelgang” ooit startte. Met deze spreker is de februari-bijeenkomst tevens een uitnodiging aan het adres (Vasteland 12e) van al die harde werkers in de branchelobby om inspiratie op te komen doen in "De Wandelgang”, zoals oorspronkelijk het idee van de oprichters was. Niet leden kunnen zich aanmelden via info@wandelgang.nl met vermelding BLN.

Wie makkelijk en gratis wil parkeren kan een plekje vinden op onderstaande plattegrond van de omgeving van "De Wandelgang”. Neem gerust deze krant mee. Ook al gratis.
U kent tevens op de website www.dewandelgang.nl ook zien waar u gratis kunt parkeren.

Voel u welkom op donderdag 19 februari in Gebouw De Maas aan de Rotterdamse Veerhaven, in "De Wandelgang”        

Uw bestuur:

Dirk Jan Bezemer

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

logo de maas,logo de maas

P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.