De Wandelgang

Aan allen die de binnenvaart een warm hart toedragen 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

In mei verhuist "De Wandelgang” naar The Boathouse aan de Kralingse Plas. U en wij hebben dus nog twee bijeenkomsten tegoed in Gebouw De Maas, de eerste op 17 maart en de tweede op 21 april. Waarom? Vraagt u zich af. Dat is een goede vraag.

Maar er zijn nog dringender kwesties. Zo is er het probleem van de valuta. Wat te doen met de muntjes die al in De Maas zijn gekocht? U heeft dus nog twee gelegenheden om die om te zetten in consumpties (‘rondjes geven’ kan heel leuk zijn). En mocht u voortdurend door uw vrienden en relaties van natjes en droogjes worden voorzien en er blijven nog steeds wat muntjes aan de strijkstok hangen, dan kunt u die inwisselen tegen de vigerende koers bij een minimum van 4 munten (á € 2,50), waarbij de groene munten hun waarde behouden op de nieuwe locatie.

U ziet het wel: er komt heel wat kijken bij zo’n organisatie als "De Wandelgang”

Zo zijn we ook al enige tijd in de weer met de interessante combinatie van modernisering met een efficiencyslag (lees: besparing of bezuiniging of hoe u het noemen wilt als we geld proberen over te houden). U raadt het al, we gaan gefaseerd over op de uitnodiging verzenden per e-mail. Een majeure operatie omdat volgens sommigen één van de fundamentele waarden van "De Wandelgang” juist ligt in die zachte plof van de uitnodiging op de deurmat, tien keer per jaar. Het verwachtingsvol openscheuren van de envelop en altijd weer die verrassing dat je tot de uitverkorenen behoort, die op de telkens weer feestelijke bijeenkomst welkom zijn.


In maart en april voeren we een tweesporenbeleid: de uitnodiging komt zowel per post als per e-mail tot u, om vervolgens in mei – inderdaad met die belangrijke mededeling dat "De Wandelgang” voortaan in The Boathouse zal plaatsvinden – louter en alleen per e-mail te worden verzonden. Wees ervan bewust dat er geen weg terug is. Wie begin mei geen geldig e-mail adres heeft doorgegeven via de website www.dewandelgang.nl ontvangt geen uitnodiging meer. Laten we het maar gauw weer over vrolijker dingen hebben:

Voel u weer welkom op de bijeenkomst van "De Wandelgang” op donderdag 17 maart 2016 in Gebouw De Maas aan de Rotterdamse Veerhaven, kortom: in "De Wandelgang”.


Volgende Wandelgang bijeenkomsten: 21 april in de Maas, 19 mei in The Boathouse
       

(Aanvangstijd is 18.00 uur; kijk voor gratis parkeermogelijkheden op het kaartje)

Uw bestuur:

Dirk-Jan Bezemer
Alexander Wanders
Els Oosse
Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij

P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.