De Wandelgang

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Er is nooit een gebrek aan historische momenten in "De Wandelgang”. Dat begint op de bijeenkomst van 21 april. Dat de allerlaatste bijeenkomst van "De Wandelgang” bij de Roeivereniging De Maas aan de Veerhaven. 

Tevens bent u daarbij uitgenodigd voor een ‘meet and greet’ met de prominente politicus, de Europarlementariër Peter van Dalen. Peter is al regelmatig op de bres gesprongen voor de binnenvaart in het Europees Parlement. Hij praat u bij over de situatie in Brussel en Straatsburg en uiteraard zal hij met menigeen van u van gedachten willen wisselen over de te volgen tactiek om de binnenvaart nog beter op de Europese kaart te krijgen.

Een kleine maand later, op donderdag 19 mei, wordt opnieuw geschiedenis geschreven. Dan is voor de eerste keer de bijeenkomst van "De Wandelgang” in The Boathouse aan de Kralingse Plas. Dat is de nieuwe locatie voor "De Wandelgang”.

Denk erom dat als u nog witte munten over heeft, dat u de munten (per 4 stuks € 2,50) terug kan geven in De Maas op 21 april.

Voel u weer welkom op de bijeenkomst van "De Wandelgang” op donderdag 21 april 2016, voor de allerlaatste maal in Gebouw De Maas aan de Rotterdamse Veerhaven, maar nog steeds: in "De Wandelgang”.

Eerstvolgende Wandelgang Bijeenkomsten: 19 mei 2016 en  16 juni 2016 ( Haringparty)

(Aanvangstijd is 18.00 uur; kijk voor gratis parkeermogelijkheden op het kaartje)

Uw bestuur:

Dirk-Jan Bezemer
Alexander Wanders
Els Oosse
Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij

P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.