De Wandelgang

Aan allen die de binnenvaart een warm hart toedragen 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

Wie weleens in het Kralingse Bos is geweest, weet vanaf nu de weg naar "De Wandelgang”. Op de grens van land en water ligt The Boathouse, een splinternieuw gebouw naast het strand van de Kralingse Plas. Een heerlijke plek om te toeven en de grote verrassing 19 mei bij de eerste "Wandelgang” op die plek is dat u The Boathouse alleen van de buitenkant ziet. We nemen u namelijk bij deze bijzondere gelegenheid mee het water op. Daar ligt een prachtig ingericht VIP-ponton, waarop u (overdekt) vanaf de ideale positie kan genieten van het spectaculaire skûtsjesilen op de Kralingse Plas. "De Wandelgang” heeft een exclusief stuk van het ponton gereserveerd voor u als Wandelganger. Die avond strijden de zeilschepen om de Kralinger Cup en de muzikale omlijsting verzorgt niemand minder dan de saxofonist Hans Dulfer, die met zijn band optreedt onder de naam Dulferdance. 

U bent natuurlijk vrij om van het hele ponton gebruik te maken en andere VIP’s te ontmoeten. Zo wordt het wel een heel bijzonder netwerkbijeenkomst, die 19e mei, die overigens duurt tot 23 uur. We verwachten een hoge opkomst en zijn zo vrij geweest om alvast mooi weer te regelen.

Dat mooie weer maakt dorstig, en gelukkig heeft The Boathouse in zijn korte bestaan al een reputatie opgebouwd van uitstekende catering er zal in elk geval genoeg te drinken zijn. U heeft al geoefend met de aanschaf van muntjes dus dat heeft geen geheimen voor u. Een kleine waarschuwing is hier op zijn plek: de muntjes die worden uitgegeven tijdens het skûtsjesilen zijn alleen te gebruiken op die ene avond. Bij volgende bijeenkomsten van "De Wandelgang” kunt u weer los gaan met de aanschaf van muntjes, want die behouden hun waarde, zoals alles in "De Wandelgang” z’n waarde behoudt. In juni gaan we bij de Haringparty ook de waardevolle binnenkant van The Boathouse zien. Niet dat u binnen hoeft te zitten op deze zomerse bijeenkomst, want ook The Boathouse beschikt over een prachtig terras, op en aan het water. 

Voel u als vanouds welkom op de bijeenkomst van "De Wandelgang” op donderdag 19 mei 2016, voor de eerste maal in, of liever gezegd: bij The Boathouse aan de Kralingse Plas, maar nog steeds: in "De Wandelgang”.

Eerstvolgende Wandelgang Bijeenkomsten:  16 juni 2016 ( haringparty)

                                                                                       15 september 2016

                                                                                       20 oktober 2016      

                                                                                      17 november 2016

(Aanvangstijd is 18.00 uur; vanaf die tijd is parkeren gratis)

Uw dagelijks bestuur

Dirk-Jan Bezemer

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij

P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.