De Wandelgang

Aan allen die de binnenvaart een warm hart toedragen 

Beste Wandelgangers en -gangsters,

U weet dat een bijeenkomst van "De Wandelgang” nooit zomaar een gebeurtenis is. De bijeenkomst van 16 juni is dat nog wat dikker aangezet. Op de eerste plaats is dat de jaarlijkse, traditionele Haringparty.

U bent nu opgelucht, want heel even vreesde u dat we dat hadden veranderd. Een gebeurtenis van het kaliber ‘Haringparty’ respecteer je en houd je in ere. Dat gezegd hebbende, is dit natuurlijk niet zomaar een Haringparty. Dat is dan meteen de tweede reden van deze ‘niet zomaar gebeurtenis’. 

Deze party vindt namelijk plaats in The Boathouse en is daarmee de allereerste keer dat u de gelegenheid krijgt deze nieuwe locatie van de binnenzijde te aanschouwen en bewonderen, tenminste als zijnde "De Wandelgang” (want The Boathouse staat niet leeg als wij er niet zijn, dus een aantal van u heeft waarschijnlijk al in uw eigen tijd kennis gemaakt met dit nieuwe fenomeen aan de Kralingse Plas). 

Het mooie van de binnenzijde van The Boathouse is overigens het uitzicht, naar buiten wel te verstaan. Op twee verdiepingen is dat uitzicht panoramisch over de Kralingse Plas. Bij mooi weer – en wij kennen dat een zeer hoge waarschijnlijkheidsfactor toe – kan u ook op het terras nog wat dichter bij het water komen.

Die Plas in het Kralingse Bos komt u bekend voor. Op de vorige bijeenkomst van "De Wandelgang” konden we heus heel veel mensen begroeten op een ponton dat op die Plas was neergelegd voor de toeschouwers van de wedstrijden skûtsjesilen. Dat was toch wel een heel bijzonder decor, dat ook door allen aanwezig in "De Wandelgang” op z’n waarde werd geschat (en vervolgens werd er weer druk genetwerkt, waar "De Wandelgang” ook voor is bedacht). We kijken dan ook terug op een geslaagde bijeenkomst en zien dit als het startschot voor een nieuw begin van "De Wandelgang” op een in meer dan één opzicht nieuwe locatie. 

Voel u als vanouds welkom op de nieuwe locatie van "De Wandelgang” op donderdag 16 juni 2016, voor de eerste maal echt in The Boathouse aan de Kralingse Plas.

Eerstvolgende Wandelgang Bijeenkomsten:         15 september 2016

                                                                                       20 oktober 2016      

                                                                                      17 november 2016

(Aanvangstijd is 18.00 uur; vanaf die tijd is parkeren gratis)

Uw dagelijks bestuur:

Dirk-Jan Bezemer

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij

P.S. Graag al uw communicatie met het bestuur via ons E-mailadres: info@dewandelgang.nl

Hét netwerk voor de binnenvaart.