De Wandelgang

Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,

Gekscherend zeggen mensen weleens dat het lidmaatschap van "De Wandelgang" in feite een uitstekende manier is om elk jaar negen gezonde (en goedkope!) maaltijden binnen te krijgen. Ergens hebben die mensen gelijk; we houden ervan om onze leden op bijeenkomsten te verwennen. En omdat u het bent, maken we het in november helemaal bont met een origineel Captains Dinner. Het is een veelkleurig palet aan gerechten, en om het op z’n Hollands te zeggen: een feest van herkenning. De opsomming ervan is bijna een klassiek Hollandse menukaart: andijviestamppot met stukjes rookworst, zuurkoolstamppot met gehakt, hutspot (peen en uien) met rode poon en uiteraard mag de appelmoes niet ontbreken. Je zou wensen dat "De Wandelgang" drie avonden duurt. U mag ook rustig aan doen met de maaltijd; er wordt niet gevoetbald die avond.


We kijken niet om maar vooruit, al kan het geen kwaad heel even op te merken dat het betoog voor de moderne binnenvaart (met volautomatisch varende schepen, zodat we ook wat meer schippers in  "De Wandelgang" kunnen verwelkomen) van Henk van Laar bij de oktober-editie van "De Wandelgang" een uitstekende keus was. Henk mag nog een keer langs komen, bijvoorbeeld om te komen vertellen wat er zoal van die boeiende plannen is gerealiseerd, over een poosje.


Tja, en als we vooruitkijken, dan zien we dit jaar na de bijeenkomst op 17 november helemaal niets meer. Dat komt omdat de eerstvolgende bijeenkomst alweer de Nieuwjaarsreceptie is en die is volgend jaar, op 5 januari. Maar eerst:


Voel u weer welkom in "De Wandelgang" op donderdag 17 november 2016, in The Boathouse aan de Kralingse Plas, Langepad 51 te Rotterdam.

(Aanvangstijd is 18.00 uur; vanaf die tijd is parkeren gratis).


Uw dagelijks bestuur:

Dirk-Jan Bezemer

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij


Eerstvolgende Wandelgang bijeenkomst: 

  • 5 januari 2017 Nieuwjaarsreceptie in The Boathouse..

Hét netwerk voor de binnenvaart.