De Wandelgang

Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,

Met de Nieuwjaarsreceptie op 5 januari vallen we in 2017 meteen met de deur in huis. Voor wie nog niet de gelegenheid heeft gehad om de nieuwe locatie van "De Wandelgang" in The Boathouse te bewonderen, is de Nieuwjaarsreceptie de aangewezen gelegenheid dit alsnog te doen.


Vanaf 5 uur 's middags zal toetsenvirtuoos, zanger en entertainer René Calame u in the Boathouse verrassen met een performance waar de vonken vanaf springen. U kent René nog van de uiterst geslaagde Nieuwjaarsreceptie van vorig jaar. Dat was toen aan boord van het mps Amelia. Dit jaar blijven we nog dichter bij huis, bij the Boathouse wel te verstaan.


We wensen al onze leden toe dat zij de feestdagen in gezondheid en met veel plezier zullen beleven en vol goede moed kunnen beginnen aan dit volledig nieuwe jaar. 2017 wordt een goed jaar, daar zijn we steevast van overtuigd. In "De Wandelgang" zal dit zeker het geval zijn. Zoals u van ons gewend bent, zitten we vol plannen. In 2017 heeft het allemaal met de inhoud te maken. Na de Nieuwjaarsreceptie volgen weer zeker acht bijeenkomst die u zullen verrassen, al is het maar omdat ze weer net zo goed zullen zijn als die van het jaar ervoor. Overtreffen zal moeilijk zijn, maar dat noemen we een uitdaging.


Geniet van Kerstmis en de jaarwisseling (voorzichtig met vuurwerk) en kom ons erover vertellen in "De Wandelgang" tijdens de Nieuwjaarsreceptie op donderdag 5 januari 2017, in The Boathouse aan de Kralingse Plas.

(Aanvangstijd is 17.00 uur; vanaf 18:00 uur is parkeren gratis)


Uw dagelijks bestuur:

Dirk-Jan Bezemer

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij


Eerstvolgende Wandelgang bijeenkomst: 

  • 16 februari 2017
  • 16 maart 2017 

Hét netwerk voor de binnenvaart.