De WandelgangAan allen die de binnenvaart een warm hart toedragen


Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,


Bewegen is goed voor een mens. Als je meer beweegt, leef je prettiger, ben je gelukkiger en word je ouder. Dat gunnen we onze leden natuurlijk van harte! Vandaar dat ook “De Wandelgang” in beweging blijft en vanaf de bijeenkomst op 21 september treffen we elkaar in “De Tuin”. Inderdaad, we zijn weer verhuisd. De Tuin is net als onze vorige locatie gelegen aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Alleen dan precies aan de overkant, vlakbij de molen. Pittoresk plekje en vooral gezellig, wat ons toch altijd weer trekt en hopelijk kenmerkt in “De Wandelgang”. Omdat het de eerste keer in De Tuin is, wordt meteen alles uit de kast getrokken met een heerlijke BBQ.Maar er is ook even een serieus moment, als de langverwachte gast, algemeen directeur Allard Castelein van het Havenbedrijf Rotterdam, zijn opwachting maakt - om 18.30 uur - en ons zal inwijden over de plannen van het Havenbedrijf en natuurlijk van de haven zelf. Allard Castelijn heeft zich opgeworpen als bemiddelaar in het langslepende conflict over de wachttijden van de containerbinnenschepen bij de terminals in de Rotterdamse haven. Een goed moment om hier met hem van gedachten over te wisselen. Zoals u ziet, schrikken we er niet van terug om ook met uw praktijk van alle dag mee te leven.


Zo zijn we ongemerkt weer het nieuwe seizoen van “De Wandelgang” in gegaan, na een lekker afwisselende zomer, waar u allen hopelijk heerlijk van hebt genoten.


Vertel ons meer bij uw bezoek aan de bijeenkomst van “De Wandelgang” op donderdag 21 september in De Tuin, Plaszoom 354, 3062 CL Rotterdam. We zetten de BBQ vast aan.


(Aanvangstijd is 18.00 uur; parkeren is gratis)


Uw dagelijks bestuur

Dirk-Jan Bezemer

Alexander Wanders

Jan Struijk

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goei

Hét netwerk voor de binnenvaart.