De Wandelgang

Aan allen die de binnenvaart een warm hart toedragen


Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,

Met “De Wandelgang” van 16 november sluiten we het sociëteitsjaar af.

We houden niet van clichés maar 2017 is toch omgevlogen, dat zult u met ons eens zijn. Time flies when you’re having fun. En die ‘fun’ zie je toch steeds terugkomen in “De Wandelgang”, waar het toch ook en misschien wel vooral in De Tuin goed toeven is. Wat een verrassend gezellig terras hebben we gevonden aan de Kralingse Plas. Dat bleek ook wel op 19 oktober, dat wel helaas de laatste keer dit jaar zal zijn geweest dat we zo lekker van het terras gebruik konden maken. En lekker waren ze, die mosselen.


Bij dit jaargetijde hoort echter een andere culinaire aanpak. Daarom nodigen we u van harte uit op het Captains Dinner op 16 november in De Tuin (bij de molen). Stevige kost krijgt u van ons aan de vooravond van de winter.

Een winter waarin we elkaar uiteraard wel weer ontmoeten op de Nieuwjaarsreceptie op donderdag 4 januari 2018. U ontvangt van bestuurslid Els Oosse bericht over de data van alle bijeenkomsten van “De Wandelgang” in 2018. Bovendien krijgt u gegarandeerd weer een aparte uitnodiging voor de Nieuwjaarsreceptie. Maar we moeten niet te hard voor de muziek uit marcheren; de tijd gaat al snel genoeg, hadden we al geconcludeerd.

Laten we er vooral van genieten. Dus:


Kom voor het antwoord op die vraag naar De Tuin voor de oktoberbijeenkomst.

Voel u weer welkom in de “De Wandelgang” op donderdag 16 november in De Tuin, Plaszoom 354 in Rotterdam. 

(Aanvangstijd is 18.00 uur; parkeren is gratis)


Uw dagelijks bestuur

Dirk-Jan Bezemer

Jan Struijk

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goei

Hét netwerk voor de binnenvaart.