De Wandelgang

Aan allen die de binnenvaart een warm hart toedragen


Rotterdam, 14 december 2017


Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,

Zoals u allen weet bestaat de binnenvaart niet alleen uit tankers, containerschepen en vrachtschepen. Tenminste eenmaal per jaar wordt u geconfronteerd met één van de juweeltjes die ook op de binnenwateren varen. Het prachtige mps Emily Brönte van rederij Scylla dient op 4 januari als decor van de nieuwjaarsreceptie van “De Wandelgang”, als showcase van de groeiende, moderne vloot van passagiersschepen.Op de Emily Brontë presenteert zich 4 januari 2018 de showcase van de sociëteiten in Nederland.


Al 25 jaar is “De Wandelgang” DE ontmoetingsplaats voor actieve binnenvaartondernemers en de nieuwjaarsreceptie is daarvan het mooiste voorbeeld. Elk jaar kunnen we daar rekenen op zeker 300 gasten om met ons te toosten op het nieuwe jaar. Een jaar dat in dit post-crisis tijdperk vast weer bol zal staan van innovaties en andere positieve ontwikkelingen. Laten we het er op 4 januari nog maar eens over hebben. Het prachtige schip wordt niet ontsierd door zo’n saaie pinautomaat, dus u mag de munten met cash betalen. De munten uit De Tuin werken niet aan boord, maar andersom mag u deze speciale Nieuwjaarsreceptiemunten wel in De Tuin gebruiken.


De Emily Brontë ligt 4 januari afgemeerd aan de Holland-Amerika Kade in Rotterdam op de Kop van Zuid. De nieuwjaarsreceptie van “De Wandelgang” begint om 17.00 uur, met de vertrouwde klanken van René Calamé. Een warmer welkom is nauwelijks voorstelbaar. En we verklappen niet veel maar u zal zeker (heel kort) worden toegesproken om het nieuwe jaar toch ook nog officieel in te luiden. En dan volgt dus die toost. Het buffet gaat daarna meteen open. Met mogelijke dieetwensen kan rekening gehouden worden. Meld dit via info@dewandelgang.nl.


Tot die tijd wensen we u heerlijke Kerst en jaarwisseling en uiteraard een mooie start van het nieuwe jaar.

We begroeten u graag op 4 januari 2018 aan boord van Emily Brontë, afgemeerd aan de Holland-Amerika Kade in Rotterdam, gereed voor de nieuwjaarsreceptie van “De Wandelgang”.Uw dagelijks bestuur

Dirk-Jan Bezemer

Jan Struijk

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goei


Hét netwerk voor de binnenvaart.