De Wandelgang


                                                                                                       Rotterdam 18 juni 2018


Dit is de uitnodiging voor de jaarlijkse Haringparty van “De Wandelgang”. Die vindt plaats op 28 juni. U leest het goed, dat is de vierde donderdag van de maand. Voor het eerst in de kleurrijke historie van deze enige echte binnenvaartsociëteit verschuiven we de bijeenkomst een week. Deze doorwrochte beslissing is gebaseerd op twee niet-onbelangrijke pijlers: 

1.    De derde donderdag valt samen met het grootscheepse paardenspringevenement, ofwel het Concours Hippique International Officiel (CHIO) in het Kralingse Bos, waardoor er eenvoudig geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor “De Wandelgang”. De organisatie van CHIO was er helaas niet voor te porren om het evenement een weekje te verplaatsen.

2.    Met de keuze voor de latere datum lopen we minder risico dat we u oude haring moeten serveren, omdat omstreeks de derde week de nieuwe haring ons land binnenzwemt.


U ziet het, wij gaan niet over één nacht ijs bij de planning van de bijeenkomsten. Dus noteer alvast in uw agenda dat u op 28 juni zal vertoeven op het terras van De Tuin aan de Kralingse Plas. De laatste bijeenkomst van “De Wandelgang” van dit seizoen. Een mooie gelegenheid om de vakantieplannen uit te wisselen. De volgende bijeenkomst van “De Wandelgang” zal in september plaatsvinden. Maar eerst heten we u welkom op 28 juni voor de Haringparty.


Volgende bijeenkomsten: 20 september 2018, 18 oktober 2018 en 15 november 2018 




Hét netwerk voor de binnenvaart.