banner3.jpg

Houd afstand, samen gaan we het redden.

Beste Wandelgangers en Wandelgangsters,

Helaas geen aankondiging voor de aankomende bijeenkomst, want Wandelgangavonden zitten er voorlopig niet in, verwachten wij.

Hoe lang dit gaat duren, daar durven wij geen uitspraken over te doen, maar om de Wandelgang levend te houden zo vlak voor Pasen toch een bericht van onze kant.


Citaat uit de afgelopen Nieuwjaars speech:

“Ook 2020 zal weer een onstuimig jaar worden in deze tijd van verandering,niets is zeker, het enige wat zeker is, is dat alles verandert”.


Dat het leven voorlopig zó zou veranderen hadden we ons niet kunnen indenken!

We hebben er met zijn allen mee te maken en zullen het met zijn allen moeten oplossen. Het raakt de één meer dan de ander, geen terras- of restaurantbezoeken en dus ook geen Wandelgangavonden. Dit betekent geen sociale contacten buitenshuis, wat buiten alle economische en uiteraard Corona ellende mensen toch het meest raakt.


We zullen het hier helaas voorlopig mee moeten doen.


Maar wij Wandelgangers zijn geen pessimisten maar realisten; ook hier komt weer een eind aan.

We verleggen onze koers en verstellen onze zeilen, we genieten voorlopig in huiselijke kring van ons drankje en popelen om, zodra het weer kan, u de uitnodiging voor komende Wandelgang weer toe te sturen.

Laat in tussentijd van uw zijde ook De Wandelgang eens weten hoe het u vergaat, of er ergens behoefte aan is, of iemand hulp nodig heeft.

Ondanks alles: Houd moed en afstand, samen kunnen we Corona overwinnen. Pas goed op jezelf en de mensen om je heen!


Met vriendelijke groet,


Het bestuur:

Dirk-Jan Bezemer

Jan Struijk

Martine Brussé

Alexander Wanders

Els Oosse

Robbert Klaverdijk

Twan de Goeij 

Hét netwerk voor de binnenvaart.